Стоманеният скелет е почти готов

Последна редакция на 25/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 514 пъти

Перфекционист във всичко, старателният татко отделя доста време на изграждането на скелета на дървото. Признава, че не е било необходимо да се влагат чак толкова много усилия и часове работа, но е започнал да изпипва детайлите и е решил, че всичко ще бъде както трябва, дори и да не се вижда. До този момент същинската работа със стоманените клони и мрежата около тях е отнела около 175 часа.

Междувременно дъщерята на майстора е все по-ентусиазирана и няма търпение да се нанесе в новата си стая. Малката е сигурна, че никой от връстниците й не разполага с подобни екстри в отреденото си жилищно пространство.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Супер татко превръща стаята на дъщеря си в приказен декор

Наред с необходимите за даден проект инструменти и материали, за да бъде той успешен, непременно ще трябва да вземете за свои помощници вдъхновение, търпение и прецизност. Колкото по-старателно извършвате отделните стъпки от изработката си, толкова по-дълъг живот ще има тя. Младият баща, решил да зарадва малкото си момиченце с една невероятна детска стая, е наясно с всички тези неща. Причината той да отдели близо 175 часа за изграждането на стоманена обшивка около конструкция, която предстои да се превърне в изящно дърво, можете да видите на снимката отдясно. Усмихнатото русо момиченце отсега предусеща чудесния вид, в който ще се преобрази нейният бичен детски кът. Така показано, на колажа от две снимки, съоръжението е нищо повече от стоманена мрежа, увита около метално скеле. За въпросното увиване обаче е вложено много старание, защото ентусиазираният майстор е държал всеки елемент да бъде изпипан до съвършенство. На снимката отляво вече можем да придобием по-ясна представа каква е формата на бъдещото приказно дърво. На по-късен етап върху него ще се излее бетон, който ще се боядиса в кафяви нюанси, за да заприлича на дървесна кора. Непременно вижте цялата публикация, част от която е този колаж, за да се насладите на завършения вече проект.