Фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Йорданова

Броени дни остават до Коледа, а приготовлението за нея усилено кипи. Дълъг списък с подаръци, топло мляко и любимото време за украсяване на дома. Елхата заема централно място, а без мигащите лампички не може. В навечерието на предстоящите празници ви предлагаме няколко идеи за коледна украса, която можете да направите сами. Различни, невероятни и лесни начини да превърнете празника в незабравим спомен, а украсата във възхитителна изненада.

В случай че примерите тук ви дадат идеи за промяната на дизайна в дома ви, може да се възползвате от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus и да заявите проект напълно безплатно.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 6 фантастични идеи за коледната декорация, които да направите сами

На снимката са представени разнообразни цветове, материали и форми. Преобладаващите от тях са кръглите, а основната цветова гама е зелената. Колажът е изграден от четири отделни снимки. На първата има голям брой зелени коледни играчки, които са закачени и висят на корда. Те заемат централната част от първото изображение на колажа. На заден фон разфокусирано виждаме уютна кафява обстановка и купчина книги. Точно до нея е разположена втората снимка. Тя съдържа няколко лампички. Те са в различни цветове и внасят забава в цялостната картина. Тук интересното е, че не са обичайните и познати мигащи светлини, а са закачени на златист гирлянд. От забавното към сантименталното преминаваме към коледната украса, която се състои от ръчно изработена играчка за елхата. Тя е поставена на пиедестал. В самата нея има изображение, а перфектният завършек е черно-бялата панделка, която е най-отгоре на кукичката за закачане. Тази нестандартна и нетипична част от украсата разчупва традиционното и внася баланс. С последната част от картината се пренасяме в импровизирана, при това в домашни условия, борова горичка. Малките клони се издигат величествено. Изображения се противопоставят едно на друго, но заедно образуват симетричност и придават цялост и завършеност.