Бутилките вино тази зима се превръщат в закачливи гномчета

Последна редакция на 24/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 482 пъти

Ще прекарате коледните празници в дома на близки приятели? Придайте ефектен завършек на бутилките вино, които ще занесете, като ги обсипете с блестящи конфети или пък ги превърнете в закачливи гномчета. За реализирането на първата идея можете да използвайте лепило на спрей или пък обикновен лак за коса, като напръскате обилно бутилката и след това я покриете с брокат или конфети. Сега оставете да изсъхне напълно и за финал поставете красива панделка. Чаровните гномчета пък стават лесно и бързо с помощта на цветен филц, парче пухкав плат (може и памук) и дървено топче. Първо оформете брадата на гномчето и я прикрепете към бутилката с лепило, след това увийте филца под формата на шапка, а накрая залепете нослето и оставете да изсъхне напълно. Готово!

Кои са вашите трикове за бързо и лесно опаковане на подаръци? Споделете с нас своите ценни съвети и готови резултати, а за пълното обновяване на дома през новата година, се доверете на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus! Пуснете заявка в сайта още сега и се запознайте с техните оферти, като сравните профили на майсторите и оценките от клиенти!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 8 уникални идеи за бързо и красиво опаковане на подаръци с подръчни материали

Бутилките с вино са добре дошли на всяко парти, стига естествено да не говорим за детско такова. Хубаво е наличните ястия да се поднесат с подходящия винен вкус и цвят. Освен като наслада за небцето и омайници за главата, винените бутилки могат да имат и съвсем буквално декоративно присъствие на празничната трапеза. Производителите на вино се стараят все повече да предложат еликсира си в стилни бутилки, които сами по себе си са достатъчно атрактивни визуално. Колажът от няколко снимки, които представяме на вашето внимание тук, демонстрират добри идеи за това как можем да облечем бутилките вино с празничност. Насочваме се към голямата снимка отляво. Там са показани пет бутилки с вино, на които са запазени автентичните етикети. По-различното е, че това са винени бутилки, преоблечени като гномчета. За целта на всяка от тях е ушита островърша шапка, съответно в цвят бордо, тъмно сива, свело сива, червена и зелена. Ето един наистина забавен начин да си имате симпатични джуджета на трапезата, които в хода на вечерята ще подсигурят веселото ви настроение. В лявата половина на колажа виждаме друг начин за декориране на бутилката, при него обаче ще се скрие етикетът. Намазвате бутилката с лепило и я облепвате с множество цветни конфети.