Или необикновени цветя от цветни копчета

Последна редакция на 17/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 216 пъти

За всяко цветенце са ви нужни копчета в три размера в различни цветове и подходящи дръжчици, за които да пришиете горната част на интересното „растение“. Това е само една от многото идеи, които можете да реализирате с малко въображение и желание. Така че запретвайте ръкавите и още този уикенд измайсторете нещо малко, но симпатично за дома си.

Сигурни сме, че тези страхотни хрумки са ви допаднали и се надяваме да съберете смелост да приложите на практика някои от показаните идеи. В случай че имате нужда от помощ за други нововъведения у дома и искате да се обърнете към професионалист, можете да намерите опитен интериорен дизайнер чрез нашия сайт.

Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus и ще получите конкурентни оферти от регистрираните при нас експерти. Тук ще откриете повече информация за тяхната дейност, както и отзиви от техните клиенти. Не се колебайте да питате, проучвате и експериментирате, за да се сдобиете с още по-красив и уютен дом!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 5 лесно осъществими идеи за украса на дома с уж ненужните стари копчета

Природата или Творецът са ненадминати с умението да създават невероятни по форма, цвят и аромат цветя. Колкото и да се опитваме, трудно бихме се доближили до съвършенството, което те постигат. И все пак, стремежът към създаване на красиви неща е нещо позитивно, развива креативността ни, а може и да освежи дома ни. Още по-хубавото е, че се появяват все повече оригинални идеи за декорация, които на всичкото отгоре са възможни за изпълнение дори от хора, които са сериозно скарани със сръчността. Точно финалният резултат от един такъв проект е показан на снимката, към която насочваме вниманието ви в момента. Това, което виждате на нея, представляват декоративни цветя, а в ролята на техни цветове влизат пъстри копчета. Както можете да се уверите и сами, те са подбрани с по-жизнерадостни цветове, такива, каквито бихме срещнали и при истински цветя. Присъстват оранжево, жълто, синьо, розово, зелено, все нюанси, които ни доближават до усещането за свежа пролет. Импровизираните цветчета са прикрепени към зелени стъбла, които, макар и изкуствени, са много добра имитация на истински такива. За още повече пролетна достоверност, е предвидена и изкуствена трева, която изпълва съда, в който са "посадени" цветята с цветни копчета. Още идеи за приложение на копчетата в декорации за дума ще научите, когато прочетете цялата публикация, част от която е настоящата снимка.