Тези оригинални саксии са перфектен завършек към добре поддържаната градина

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 695 пъти

Помахайте за сбогом на скучния градински дизайн и преобразете екстериора на дома с тези фантастични цветарници! Този проект ще реализирате най-лесно, ако за основа използвате съществуващите саксии и около тях изградите симпатична облицовка от палети. Експериментирайте с цветовете и добавете интересни детайли, като рисунки и надписи, за да превърнете тези чаровни саксии в идеалния завършек към вашия обновен двор!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Уникални решения, които доказват, че мебелите от палети са приложими във всеки тип интериор

Вече сте добре запознати, че из много домове, офиси и градини могат да се видят мебели от палети. Те са икономически изгодни, хора с поне умерена сръчност могат да си ги изработят и сами, а допълнителният бонус идва от това, че са подходящи за повечето итериорни и екстериорни стилове. Ролята на палетите в обзавеждането на дома и градината не се изчерпва само до изработката на мебели от тях. Те могат да бъдат главни герои и в декорирането на жилището и вътрешния ви двор. Ако например нямате място или време за цяла градина, но все пак сте изкушени от възможността да се грижите за поне няколко цветя, е ясно, че за тях ще ви бъдат необходими саксии. Последните също могат да се превърнат в ефектна украса, като за тази цел отново идват добре познатите палети. На снимката, към която насочваме вниманието ви тук, се виждат две големи саксии с четвъртита форма. Те са облепени с изрязани от палети дъски, които са разположени вертикално и впоследствие боядисани в бяло, синьо, зелено и лилаво. Под саксиите можем да видим килимчета в кафяви и сини нюанси, а зеление растения, засадени в тях, се чувстват видимо уютно в красивите си домове. Лесно можете и вие да изпълните този проект, като най-хубавото при него е, че можете да променяте цветовете на дъските по ваш вкус.