Запечатайте прекрасен спомен

Последна редакция на 24/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 858 пъти

Най-хубавото в случая е, че освен прекрасно преживяване, тези плочки ще запечатат и чудесен спомен. Ако ги правите в компанията на най-малките, може да ги украсите с надпис или да оставите отпечатък от ръцете си. Всичко зависи от собственото ви въображение.

В случай че сте харесали идеята ни за цветните плочки и вече запретвате ръкави, но усещате, че градината ви има нужда от подобрения, не се колебайте да потърсите съдействие от професионалните озеленители, регистрирани на сайта ни. Те ще ви дадат ценни съвети за подредбата и подбора на растенията и ще сътворят за вас малък оазис. На сайта ни ще откриете кратко представяне и оценка от потребители, които вече са използвали услугите им. Ако пък имате ясна идея какви подобрения трябва да се направят в градината, заявете проекта си безплатно и изберете изпълнител според условията, които ви предлага за реализацията му.

Свързано:

Декорация за стена Как сами да направим красиви и цветни плочки за градината

Съществуват най-различни начини човек да изрази заложения в себе си творчески потенциал. Надарените с умението да рисуват, могат да материализират идеите си, с директни или абстрактни изображения, върху лист хартия. Други излизат извън познатите рамки и в бял лист за тях се превръщат повърхности като късчета дърво, чаши, бутилки, дори и бобови зрънца. Не всеки обаче е обогатен с таланта да създава шедьоври с четка в ръка. Добрата новина е, че интересни картини могат и да се сглобяват в нещо подобно на пъзел. Пример за подобно "рисуване" са цветните плочки за градина. Всяка от тях може да се получи с уникален дизайн. Нужни са ви само съд за основа, с избрана от вас форма, хоросанова смес, и каквито си измислите цветни стъклени или керамични парченца. Остава ви само да измислите как да ги съчетаете в една обобщена композиция. На снимката тук ви предлагаме едно симпатично намигване към въпросните градински плочки. Показаната квадратна плочка си има споменатия хоросан, той обаче вместо да бъде изцяло запълнен с цветни парченца, е поръсен с такива само по периферията. Централната му част е запазена за надпис и отпечатък от две ръце. Това е един прекрасен начин да съхраните във времето важен за вас спомен.