Допълнително залепени или прикрепени елементи

Последна редакция на 20/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 200 пъти

Това също е сред най-лесно изпълнимите проекти, а красивият ефект е гарантиран. Залепете или закачете снимки с близките си, за да съхраните щастливите моменти по един оригинален начин и да им се наслаждавате всеки ден. Използвайте цветя, поздравителни надписи или друга декорация, каквато на вас ви харесва.

Време е да се заемете с изработката на тази изключителна и уникална декорация. Почувствайте удоволствието от това да си направите сами интересна украса за интериора в дома ви. Използвайте фантазията си, представете си каква атмосфера бихте искали да внесете вкъщи и действайте. И не забравяйте, че професионалистите, които са пълни с още невероятни идеи, са на ваше разположение. Заявете проект при нас, услугата е безплатна, а само за 24 часа ще получите най-добрите оферти от водещи компании. Разгледайте профилите и потребителските им оценки и сами изберете екипа, който да осъществи мечтания интериорен дизайн.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Изкуство от палети: направи си сам красива декорация за дома

Представяме на вашето внимание колаж от четири снимки, при които фокусът пада върху стенни декорации, изработени от дъски от палети. Върху тях са добавени различни надписи и декоративни детайли. Насочваме най-напред погледа си към снимката горе вляво, където ни посреща обемен червен надпис "hello", залепен върху хоризонтално поставени една над друга палетни дъски. Забележете, че последните не са идеално равни, нито пък са специално обработвани. Напротив, на места са "отхапани", счупени, но това по никакъв начин не отнема от чара им, нещо повече - превръща дефектите им в ефекти. Точно под тази палетна украса се вижда облегалката на бежов диван, на чийто фон се открояват пет разноцветни декоративни възглавници, сред които оранжева възглавница, възглавници на пъстри цветя, зелена и синя възглавница. Горе вдясно попадаме на стенно пано, при което палетните дъски са ориентирани вертикално. Върху тях има бял надпис, чиито букви са изписани по шаблон. В добавка откриваме гирлянд от полукръгли сиви, раирани, лилави и тъмночервени парчета плат, както и декоративно тъмночервено цвете в долния десен край. Преминаваме долу вляво, за да бъдем посрещнати от голям надпис HOME, изписан с едри бели букви. Любопитното при него е, че вътрешността на буквата "О" е леко вдлъбната и е запълнена с изкуствени лилави, бели и розови цветя. На снимката отдясно долу виждаме палетна стена от дълги хоризонтални дъски, върху които са окачени черно-бели снимки в бели рамки, а от двете им страни са монтирани красиви винтидж аплици.