Изберете най-доброто място за новата декорация

Последна редакция на 18/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 065 пъти

Ще ви предложим няколко красиви варианта да украсите различни помещения със стикери. Едно от най-големите предимства е, че лесно можете да ги подмените и да си създадете разнообразие, без да влагате много средства. Чудесно решение за хора, които обичат промяната, за апартаменти под наем или офиси. А в момента, в който вече не ви харесват, просто ги махате - без следи, петна и дупки в стените. Ето как да го направите стъпка по стъпка:

  • Изберете мястото. Ако вече сте избрали стената, на която ще слагате стикерите – почистете, подсушете и се уверете, че е съвсем равна. В случай че сте я боядисвали в последните три седмици – уверете се, че боята е напълно изсъхнала. 
  • Подгответе мястото и измерете прецизно разстоянията. При стикерите има два варианта - или имат конкретни размери, или можете да ги наместите според собствените си желания. И в двата случая – измерете и поставете хартиени ленти, отдалечете се и преценете дали всичко е добре подравнено.

Свързано:

Декорация за стена Стикери за стена - красиво решение за ограничен бюджет

Стилен и елегантен стикер за стена, който ще придаде ретро усещане на стаята и ще оформи красив ъгъл, в който да подредите различни вещи. Стикерът е съставен от много елементи и може да бъде разположен според желанията и пространството. Стената на помещението е в убит бежов цвят, а основната част от стикера е решена в бледо сиво. Това не създава много контраст, но нежно се слива с интериора и представлява просто акцент, без да се набива на очи. Цветните елементи под формата на цъфнали цветчета създават усещането за пролет, в комбинация с накацалите птички цялостното усещане е за нацъфтели пролетни вишни. В комбинация с ретро шкафа и порцелановите съдове този интериор носи магията на винтидж модата, постигната благодарение на една проста и лесна комбинация от красиво поддържани мебели и стикери, които да придават свят и да раздвижват обстановката. Този дизайн е подходящ и за по-малки и тъмни помещения, тъй като не се натрапва и не създава усещането за заемане на пространството. Ако искате да освежите помещение без декорацията да се набива на очи - това е чудесен вариант.