Време е да обработите своя стикер за стена

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 939 пъти

Стигаме до следващия етап от лесната и ефектна декорация, при която обработвате самия материал, преди той да се превърне в чудесен интериорен акцент в съответната стая. Какво е необходимо да направите тук:  

  • Подгответе стикера за поставяне. Сложете го на маса или равен под и внимателно минете отгоре му със силиконова шпатула или просто кредитна карта. Идеята е да го изгладите и залепите по-лесно, без да се извие. Най-често стикерите се продават навити на руло и са леко прегънати. 
  • Отлепете внимателно част от гърба и започнете да лепите. Предварително си пригответе суха гъба за чинии, с която внимателно да минавате отгоре, за да не се получават въздушни мехури. Постепенно отделяйте и залепяйте стикера, като се придържате към предварителните очертания. Не бързайте – колкото по-прецизно поставите стикерите, толкова по-добър ще е крайният резултат.
  • Насладете се на отлично свършената работа. Накрая не забравяйте да седнете и да се порадвате на новата си придобивка.

Свързано:

Декорация за стена Стикери за стена - красиво решение за ограничен бюджет

Комбинация от красив дизайн и вдъхновяващ текст е една от най-добрите идеи при избора на стикери за стена. Любимата ви фраза, която да ви носи щастие и положитлени емоции е идеален избор. В този пример ви представяме елегантен дизайн от две дървета, които образуват сърце в клоните си. Между тях с елегантно комбинирани два шрифта е изписана репликата - Семейството - където животът започва, а любовта никога на свършва. Около дърветата са изрисувани силуети на птици, а падналите листа напомнят на ранна есен. Стикетър е изцяло в черно и създава чудесен контраст с цвета на стената, който е светъл. Заедно с удобния фотьойл, също в светъл цвят и стилната метална лампа на стойка се оформя един красив и елегантен кът за четене или почивка, стилно допълнение към всяка дневна или спалня. Надписът е мило напомняне за това колко е важно семейството и е подходящ за общи помещения - хол, дневна или кухня. Стикерът е голям и заема цялата стена, подходящ за широки помещения и стени, на които нищо няма да го закрива или да ограничава погледа. Големият брой елементи привлича погледа и е хубаво останалата част от интериора да е семпла и изчистена, за да не изглежда помещението претрупано и тясно.