Скандинавски елементи

Последна редакция на 29/03/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 597 пъти

През последните години е изключително актуално всичко, свързано със скандинавските тенденции в интериора. Разбира се, коледната украса не са изключение. Модерният и изчистен вид е предпочитан вариант. В скандинавския стил няма нищо претенциозно и натруфено.

  • Преобладаващите цветове са бяло и черно. Но няма да сбъркате, ако добавите и бежово със загадъчно златни или сребърни елементи.
  • Този стил позволява да развихрите възможностите си и да създадете украсата със собствените си ръце. Използвайте най-обикновени клони, на които да закачите играчките.
  • Заложете на едноцветни лампички, светещи в жълто.
  • Използвайте най-обикновен буркан, който да изпълнява ролята на свещник.

Тенденциите в коледната украса дават голямо разнообразие от идеи. Остава само да задействате въображението си и да запретнете ръкави в реализацията. При нужда от професионално съдействие в трансформацията на дома ви, не се колебайте и потърсете помощ в лицето на специалистите по интериорен дизайн, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект, сравнете получените оферти и изберете най-подходящата за вас. След като изпълнението на проекта ви е завършен, оценете го в сайта MaistorPlus. 

Свързано:

Декорация за стена Как да украсим дневната за предстоящите коледни празници и да бъдем в крак с тенденциите?