Заложете на есенна декорация в спалнята

Последна редакция на 19/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 697 пъти

С малко усилия и въображение можете да направите истински чудеса, които са внесат красота и стил в спалнята ви. Есента е сезонът, който ни дава най-голяма свобода да експериментираме. С естествени материали, капка желание, щипка старание и уникални идеи може да сътворим собствени аксесоари, които да направят помещението невероятно. 

  • Използвайте всеки посланик на есента, които може да намерите - листа, папур, тиква, ябълки, кестени, клонки, изсъхнал слънчоглед или цветя - всичко може да ви послужи, за да създадете есенно настроение в спалнята си. Изберете удачно място, на което да поставите вашите творения - тоалетка, нощно шкафче, масичка или перваз. 
  • Заложете на картини в есенен стил. Дори едно листо в златни нюанси може да изглежда чудесно, като едновременно с това е и семпло.
  • Белите вази идеално ще контрастират с цветята, които ще сложите в тях. Чистотата им ще засили ефекта от жълтите багри на растенията. За акцент може да поставите и някоя вечнозелена клонка.

Единственият начин да не тъгувате по лятото, е като заобичате и есента - в цялата й прелест. Жълтите нюанси, леки кафяви тонове, червени багри е оранжев привкус - няма по-впечатляващ сезон от този. Сигурни сме, че няма да сгрешите, ако го поканите и в дома си. В случай че имате нужда от професионална помощ, може да се обърнете за съвет към опитните специалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която най много ви допада. 

Свързано:

Декорация за стена Есенно настроение в спалнята