Внимание към детайлите

Последна редакция на 20/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 770 пъти

Детайлите са много важни, дори и когато не разполагате в голяма квадратура. Всяко малко нещо може да даде много стил и чар на помещението. Затова бъдете внимателни в подбора им.

  • Много интериорни дизайнери дават съвет да експериментирате с различни материали и повърхности. Например, ако кухненските ви шкафове са мат, то рафтовете или плотът да са по-лъскави или дори с блещукащи частици.
  • Бъдете смели и експериментирайте с огледални повърхности.
  • Друго, на което трябва да обърнете внимание е осветлението, при липса на естествена светлина.
  • Поставяне на огледало на правилно място може да превърне малкото помещение в шикора стая. Разбира се, всичко това ще бъде илюзия, но пък си заслужава. Удачно място е да го сложите на някоя стена или на част от шкаф. И все пак добре би било да е далече от котлона, за да не се налага ежедневно да го чистите.

Малката кухня може да бъде и истинска благодат. И не забравяйте, че и тя си има своите плюсове - имате по-малко пространство за чистене, по-лесно се обновява и се отразява по-леко на джоба ви при ремонт. Единственото важно условие е да съумеете да я направите стилна и функционална. Ако сме ви вдъхновили да промените кухнята си, така че да бъде още по-уютна и удобна, обърнете се към доказалите се професионалисти в MaistorPlus. Те ще ви помогнат да я превърнете в помещение, предразполагащо за кулинарни подвизи! Още сега може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. Освен това имате възможността да видите мнения на клиенти и реализирани проекти. 

Свързано:

Декорация за стена 5 страхотни идеи за вашата малка кухня