Рамка за картини или снимки

Последна редакция на 16/04/2024 от Йордан Колев
Източник | Видяно 651 пъти

Ненужната дървена врата може да се използва като изложбена площадка за фотографии или картини. За тази цел отлично подхождат френските врати със стъклена вложка или масивните дървени врати, но с изрязани правоъгълници. В качеството си на рамка вратата може кактопросто да се подпре на стената, така и да се прикрепи хоризонтално. 

Тези оригинални примери ще превърнат излишната ви врата в декоративен елемент от интериора с доста функционални задачи. За оформяне на интериора може да използвате врати от всеки материал и във всяко състояние. Основната задача е правилно да впишете хармонично новия елемент.

Ако вратата е имала дълъг живот и върху нея има драскотини и пукнатини, то не е задължително да я шлайфате и боядисвате. Точно обратното, постарайте се да усилите античния ефект, подчертавайки естествените неравности и грапавини. Подобна винтидж врата със собствена история ще изглежда великолепно дори в съвременен интериор. 

За още добри идеи и помощ за ремонта на вашите врати не се поколебайте да потърсите професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете още сега своята безплатна заявка, сравнете оферти и изберете най-удачната според изискванията си. 

Свързано:

Декорация за стена Нов живот за старите врати: 7 чудесни идеи