Чувствайте се като у дома си

Последна редакция на 19/04/2024 от Мария Милушева
Източник | Видяно 696 пъти

Където и да се намирате, ако планирате да останете за дълъг период от време, най-важното нещо е наистина да почувствате мястото като свой дом. 

  • Сложете на етажерката си снимки на вас и вашето семейство и приятели. Можете да ги закачите и на стената. Няма друго място като дома, а ако виждате близките си всеки ден, определено ще се чувствате като вкъщи.
  • Върнете се в детството. Колко от вас са оставяли коледните лампички да светят почти цяла година? Ако се припознахте, то сте от хората, които знаят какъв уют създават те. Купете си красиви лампички и украсете стаята с тях.
  • Добавете всеки малък детайл, който ви кара да се чувствате у дома си - любимата чаша, купичка, картина, нощна лампа, сувенир... Всичко, което ви е насъце има място да бъде част от вашия интериор. По този начин и вие ще бъдете щастливи. 

С тези съвети от нас можете да си обзаведете квартирата и тя да се превърне в стаичката, в която се прибирате с удоволствие след дълъг работен ден. Не забравяйте, че специалистите в интериорния дизайн, регистрирани в нашия сайт, са на ваше разположение и ще ви помогнат, ако планирате да промените дома си. Можете да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко предложения. Имате възможността да видите отзиви на предишни клиенти, да сравните офертите и да изберете тази, която най-много ви допада.

Свързано:

Декорация за стена Превърнете малката квартира в уютен дом