Претворете скучното пространство в красива детска стая

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 157 пъти

Какво по-хубаво решение от цветни стикери, които да можете да подмените веднага щом детето спре да ги харесва или смени любимите си герои? В детската стая подобна декорация се чувства наистина като у дома си.

  • Внимателно залепете картините или надписите достатъчно високо. По този начин малките пръстчета няма да могат да ги достигнат и отлепят и ето, че с малко усилия и средства, сте постигнали прекрасни резултати.
  • Изберете предпочитан вариант за стикер в кътчето на хлапето ви. Заложете на цветни и красиви стикери, на такива, където да отбелязвате колко е пораснало детето, или пък с образователен характер – карта на света и животните например. 

Свързано:

Декорация за стена Стикери за стена - красиво решение за ограничен бюджет

Свежи, цветни и забавни - стикаерите за стена са идеалното решение за всяка детска стая. Без значение на каква възраст е детето, можете да изберете стикери според неговите интереси и предпочитания. Те се сменят и подновяват лесно, не оставят следи по стените и по този начин можете да подарявате на детето нова визия на стаята за всеки празник, например. На тази снимка сме подбрали за вас една идея за стая за бебе. Стикерите са със сладки животни, които да развиват усещането на форми и различни картини у детето. Те са двуцветни, за да не разсейват твърде много малкото човече. Наредени по този оригинален начин, стикерите създават усещането за триизмерност в помещението, разчупват иначе скучната стена и оформят малки кътове - висящата маймунка бди над детето, докато спи, малките птички го разсейват, докато се преоблича, а гордият жираф наблюдава игрите и по него малчуганът може да измерва колко е пораснал. За основа за стикерите е избрана светло бежова стена, която създава чудесен контраст, на който картинките изпъкват. Останалата част от обзавеждането е семпло, стилно и в светли, неутрални цветове.