Използвайте наситени цветове

Последна редакция на 20/04/2024 от Мария Милушева
Източник | Видяно 974 пъти

Ако сме сигурни в нещо относно дизайна на дневната в стил Холивуд, то е, че цветовете определено са от значение. Нека те да бъдат ярки, наситени, различни, нестандартни. Особено в комбинация с черно-бяло.

  • Подходящи цветове са бордо, тюркоаз, маслено зелено, златисто. Освен че са оригинални и запомнящи се, те изразяват ярката ви индивидуалност. Ще получите изключително модерна и бляскава стая.
  • Внесете нетрадиционни мебели, които да се открояват. Нека те бъдат също в наситени цветове.
  • Изберете декоративни елементи, също в ярки нюанси. За холивудския стил няма място за скромност и безличност. Всичко трябва да се забелязва и да бъде впечатляващо.

Това са основните съвети, които можем да ви дадем, за да си създадете една забележителен хол, който носи духа на Холивуд. Може би сте намерили вдъхновение и сте готови да внесете този стил в дома си? Но нямате достатъчно смелост сами да експериментирате? Винаги може да се обърнете към доказаните професионалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. По всяко време може на направите напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите оферти, които може да сравните и да изберете тази, която най-много ви допада.

Свързано:

Декорация за стена Внесете холивудски привкус в интериора на дневната