Няколко съвета за начинаещи

Последна редакция на 19/04/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 1 114 пъти

И все пак, ако сте прохождащи в декорацията в стил "Направи си сам" от голяма помощ ще са ви няколко хитринки. Ако се придържате към тях, изработването ще бъде като детска игра.

  1. За да нарежете парчетата можете да използвате ротационна резачка. Тя е много по-прецизна от обикновена ножица. Хубаво е да използвате и подложка, за да не срежете повърхността под плата. 
  2. Използвайте ютия, за да изгладите всяко ръбче и така парчетата наистина ще бъдат с еднакъв размер.
  3. Проверете до колко избраните платове си „пасват“. Преди да шиете наложете платовете един до друг и ги поставете на място с добро осветление.
  4. Постарайте се парчетата да са наистина точно изрязани. Колкото по-точни са те, толкова по-лесно ще ги зашиете.

Да си направите сами одеяло не е никак сложно. А удовлетворението от крайния резултат ще бъде наистина огромно. Освен това сами вие може да сътворите декоративен елемент за дома си, който чудесно да пасва на интериора ви. Ако имате още идеи за декорация, но се нуждаете от професионално съдействие, обърнете съм към някой от специалистите, регистрирани на сайта ни. Имате възможността да направите безплатна заявка. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Декорация за стена Как да си направим одеяло в няколко лесни стъпки?