Осигурете вечен празник с подходящо осветление за баня!

Баня Съветник за дома Декорация Източник

Доброто осветление е важен компонент от всяка баня. Помага прецизно да се извършат всякакви хигиенни и разкрасяващи процедури. В същото време е в състояние да внесе специфично празнично настроение, подходящо и за Коледа. Ето няколко идеи как да си го осигурите:

  • Лунички за баня. Те се изработват специално за това помещение, като са съобразени с повишената влажност вътре. Могат да бъдат монтирани на тавана, по стените, над или до огледалото. Изборът е неограничен. Предлагат се и лунички за баня, обединени от обща вертикална или хоризонтална основа. Всяка отделна луничка може да бъде подвижна и да “гледа” в различни посоки. А сега си представете как закрепвате временно цветни стъклени или пластмасови капачета върху луничките. Имате си готови коледни светлинки!
  • LED осветление за баня. Перфектното решение за всяка модерна баня. Поставете го под или над шкафа на мивката, акцентирайте огледалото с него, скрийте го в стратегически поставени ниши и предизвикайте загадъчност. Можете да изберете какъв да е цветът на светлината, а комбинацията от зелено и червено ви обещава истинска коледна наслада.
  • Аплици за баня. Осветителни тела, монтирани на стените в банята, са в състояние да внушат неподражаемо артистичен коледен привкус. По един червен абажур от двете страни на огледалото, всеки от тях аранжиран с коледен венец, ще превърне ежедневния сутрешен тоалет в уникално празнично събитие.  

Вижте още: Как да изберем най-подходящата светлина за коледната трапеза

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички