Цветно решение за различни ситуации

Съветник за дома Декорация Източник

Стикерите за стена са идеално решение за почти всяко кътче в дома ви. Добър избор са за общите помещения като хол и трапезария, където ще внесете интересен акцент. Също и за детски стаи, кухнята или дори като закачлив надпис в килер или спалня. Има много варианти, измежду които да изберете, да комбинирате и да създадете собствена концепция.

  • Освежете хола. Искате промяна в хола или трапезарията, но нямате възможност за ремонт или нови мебели? Изберете красива картина или колаж със снимки. Аранжирайте го по ваш вкус и ще видите как изведнъж скучната стая ще се превърне в уютно място за вас и цялото семейство. 
  • Имате празна стена - създайте вдъхновение с любим цитат. Имате празна стена, която стои някакси гола. Не искате или нямате възможност да правите дупки, да слагате рафтове или просто ви липсват идеи. В такъв случай изберете цитат, който ви вдъхновява или ви кара да се чувствате по-силни и щастливи и го сложете. Така ще можете всеки ден да минавате покрай него и ще се зареждате с енергия и позитивизъм.

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички