Цветно решение за различни ситуации

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 402 пъти

Стикерите за стена са идеално решение за почти всяко кътче в дома ви. Добър избор са за общите помещения като хол и трапезария, където ще внесете интересен акцент. Също и за детски стаи, кухнята или дори като закачлив надпис в килер или спалня. Има много варианти, измежду които да изберете, да комбинирате и да създадете собствена концепция.

  • Освежете хола. Искате промяна в хола или трапезарията, но нямате възможност за ремонт или нови мебели? Изберете красива картина или колаж със снимки. Аранжирайте го по ваш вкус и ще видите как изведнъж скучната стая ще се превърне в уютно място за вас и цялото семейство. 
  • Имате празна стена - създайте вдъхновение с любим цитат. Имате празна стена, която стои някакси гола. Не искате или нямате възможност да правите дупки, да слагате рафтове или просто ви липсват идеи. В такъв случай изберете цитат, който ви вдъхновява или ви кара да се чувствате по-силни и щастливи и го сложете. Така ще можете всеки ден да минавате покрай него и ще се зареждате с енергия и позитивизъм.

Свързано:

Декорация за стена Стикери за стена - красиво решение за ограничен бюджет

Забавен и цветен вариант за детска стая. Тези стикери за особено подходящи за детска и бебешка стая - те създават настроение, цветни петна, развиват зрението на детето, създават му усещане за съчетание на цветове и форми, развлизат го и го занимават от най-ранна детска възраст. Красивото съчетание между разноцветните стикери с различни животни, обитатели на гората, светя и дървета се съчетават чудесно със зеления дървен повивалник - крайния резултат е усещането за горска поляна, на която играят животни. Повиваникът е изключително практичен, на две нива, с възможност да се подредят нужните вещи без да бъдат събаряни от детето. Шарените картини около него ще са идеален метод за разсейване при смяна на пелена или преобличане, те за стимул за детето да развива зрението и двигателните си умения. Цветът на стената е оставен светъл, което е възможност след известно време стикерите да бъдат заменени от такива, по-подходящи за по-голямо дете - любим герой, образователни елементи и други. Бялата стена също так осигурява идеален контраст за красивите разноцветни елементи.