Използвайте всичко - от одеяла до малки вазички

Последна редакция на 18/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 1 660 пъти

Ако още не сте разбрали идеята, ето я в едно изречение - отидете на лов в дома си. "Уловете" всички онези вехтории, които сте смятали за непотребни. Дребните сувенири от екскурзиите на децата ви, купата, която майка ви ви е подарила за миналата Коледа, вазата, която сте купили на намаление, но никога не сте използвали. Извадете и шарените одеяла от раклата. Завийте с тях някоя овехтяла дървена пейка или ги метнете небрежно на дивана си. Ще ви служат едновременно за мекота, за топлота и за чудесна декорация.

А ако смятате, че се нуждаете от още съвети как да украсите интериора на дома си, то доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus, с готовност ще ви помогнат. Само заявете проекта си и до 24 часа ще получите конкурентни оферти. Можете да ги сравните, да разгледате бизнес профилите на кандидатите и да прецените желаете ли да поканите някого на оглед и в последствие да го наемете. Направете информиран избор и след приключване на поставената от вас задача, споделете своята оценка в платформата. 

Свързано:

Декорация за стена От нищо нещо - лесни идеи за декорация на дома

На колажа виждате три помещения с оригинални декоративни елементи, създадени от подръчни материали. Вляво виждате одеяло, което е поставено върху стара дървена пейка, за да й вдъхне нов живот и да я направи годна за употреба. колкото по-интересни са шарките на одеялото, толкова по-висока ще е и декоративната му стойност. Обърнете внимание и на това, че е закрепено за пейката с колани, за да не се хлъзга и пада. На средното изображение отново е използвано одеяло за разнообразяване на обстановката. Тук то в преметнато на леглото само за да внесе цвят. Съчетава се чудесно с картината над леглото, на която е използван подобен на него син нюанс. Вдясно виждате как цялата секция (и не само) е отрупана със сувенири. Но най-важното е, че те са съвместими помежду си. Ако правите нещо подобно, внимавайте да не прекалите. Ако притежавате прекалено много неща, не ги изхвърляйте, но и не ги подреждайте всички заедно. Страхотно би било от време на време да ги сменяте. Така ще получавате и ново излъчване на интериора си.