Фотоапарат от хартия? Вече е възможно!

Последна редакция на 20/04/2024 от Виктория Маринова

Покрай разговорите за красиви мартенички и материалите, от които са изработени, не можем да не попитаме Анжела кое е най-нетипичното изделие, на което е посветила времето и таланта си. С широка усмивка тя ни споделя, че за нея всички поръчки са нови, различни и нестандартни. „Правила съм акордеони от хартия, които всъщност са албуми за снимки. Правила съм фотоапарат и куфар от хартия. Изработвала съм яйце, инкрустирано с мъниста и много други.“ И така, дойдохме набързо да изберем няколко мартенички, а сега ни се иска да си тръгнем с поне още няколко от нейните оригинални произведения.

Виж още: Мартеничките на Crocus - оригинално намигване към една вечна традиция

Свързано:

Декорация за стена Прекрасни мартенички, съхранили традицията на празника - запознайте се с изкуството на Анжела Недялкова

Освен ръчно рисувани часовници, картички и мартеници, Анжела Недялкова създава и огромно разнообразие от уникални изделия по поръчка, съобразени изцяло с предпочитанията на клиента. За нея всяко ново изделие е предизвикателство, на което посвещава много време и внимание, така че резултатът да бъде повече от прекрасен. Така днес тя може да ни покаже не само ръчно направени акордеони от хартия, но и уникален фотоапарат и куфар от хартия, който несъмнено е изненадал приятно новия си собственик. За целта Анжела обмисля предварително дизайна на всеки подарък, като подбира с внимание различните материали, така че готовият продукт да се доближава най-силно до нейната представа. Така днес откриваме този страхотен фотоапарат от хартия, който изглежда досущ като истински и ни приканва да провокираме творческата си страна и да създадем уникални фотографии, които после можем да съхраним и в ръчно изработен специален албум за целта.