Приложното изкуство на Анжела изненадва с още много красиви изделия

Последна редакция на 25/04/2024 от Виктория Маринова

Както ви споделихме в началото, изкуството на Анжела далеч не се простира само до създаването на красиви мартенички и рисунки върху стъкло. Квилинг техниката я вдъхновява да усвои нови знания и похвати за обработката на хартия, които й позволяват днес да създава уникални картички и подаръци за различни поводи. „Изработването на картички всъщност ме погълна изцяло и започнах да уча най-различни техники за правенето им. В момента основното нещо, което правя, са картички, албуми и всякакви дреболийки за специални поводи като сватби, кръщенета, абитуриентски балове, рождени дни и други.“ Посетете Фейсбук страницата на Анжела, за да се запознаете по-отблизо с нейното прекрасно изкуство, а защо не и да поръчате изработката на красиви изделия, които да направят празника ви наистина специален!

Свързано:

Декорация за стена Прекрасни мартенички, съхранили традицията на празника - запознайте се с изкуството на Анжела Недялкова

Макар да започва с декупажна техника върху керемиди, Анжела постепенно разширява своето поле на дейност, като започва да рисува върху часовници и бутилки, както и да създава красиви картички. За целта тя усвоява квилинг техниката и редица други методи за обработка на хартия, така че да може да изпълни и най-нестандартните поръчки за красиви изделия. С течение на времето изработката на картички прераства в измайсторяване на уникални албуми за специални поводи, като сватби, кръщенета, абитуриентски балове и много други. За тези специални празници тя създава още красиви подаръчета и сувенири, които да пасват на стила, избран от клиента. Сред някои от най-красивите й изделия са акордеоните от хартия, както и страхотен куфар и фотоапарат, измайсторени от същия материал. И макар да звучи невероятно, всяко от тези изделия изглежда досущ като истинския предмет, който го вдъхновява.