Цветното фолио – нова одежда за старите мебели

Последна редакция на 29/03/2024 от Майсторлък Радостина

Цветното самозалепващо фолио е идеален начин да преобразите старите и захабени мебели, превръщайки ги в нови, свежи и различни. Подобен „ремонт“ у дома бихте могли да направите по всяко време на годината, тъй като той не налага придържането към специални условия за изсъхване на покритието или други процедури, които изискват подобренията да се извършват през летния период, споделят от Майсторлък.

Освен че ще ви помогне да разчупите обстановката вкъщи по оригинален начин, цветното фолио е подходящо, защото издържа на високи температури (до 80 градуса), екологично чист материал е, не пропуска вода и е устойчиво покритие.

Цветовата гама, в която се предлага, е богата – то може да имитира тъкани, дърво, пластмаса и други. Това несъмнено дава възможност за създаването на огромно разнообразие от интересни композиции.

Фолиото за освежаване на мебели се предлага на рула с различни дължини и ширини. Когато решите да закупувате такъв материал, съобразете количествата, които са ви необходими, измервайки площта, предвидена за обработка. Включете свързващите части, фугите и дебелината, когато пресмятате.

Вижте също: Как да преобразуваме старите мебели в съвременни чрез декупаж?

Свързано:

Декорация за стена Цветното фолио – нова одежда за старите мебели