Грешка номер 5: Липса на личен почерк при декорирането на наето жилище

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 571 пъти

Ако първият ви апартамент не е ваш собствен, а е такъв под наем, вероятно може да откриете, че е сложно да поставите свой отпечатък в него. Много хазяи имат ограничения за това какви видове промени могат да бъдат правени и в резултат на това много хора не декорират по начина, който наистина биха искали. За щастие, има няколко неща, които все още можете да направите, за да превърнете това помещение в свое, макар и не за дълго.

  • Ако е възможно, премахнете настоящите пердета от прозорците, осветителните тела и килимите. На тяхно място поставете такива, които ще отразяват вашата личност и ще пасват на вашия стил. Промените са минимални, но жилището ще придобие един наистина уникален и уютен вид.
  • Заложете на декорация, която наистина ви харесва. Все пак се очаква да прекарвате не малко време в жилището. Винаги може да вложите нещо от себе си - малка свещ, картина, рамка за снимка. Красотата и стилът са в малките детайли.

Обзавеждането на ново жилище може да бъде наистина трудно. Особено ако това е и първото ви такова. За да бъде по-лесно и по-малко стресово това приключение, се обърнете към специалистите, регистрирани в нашата платформа. С невероятния си професионализъм, те ще ви помогнат във всеки един етап от обзавеждането на новия ви дом. Имате възможността да направите безплатна заявка за проект още сега. До 24 часа вече ще имате изпратени оферти, от които ще трябва да изберете най-подходящата за вас и нуждите ви.

Свързано:

Декорация за стена 5 грешки при обзавеждане на първото ви жилище, които да не допускате