Модерният дом с радост ще приюти една бяла спалня

Последна редакция на 23/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 188 пъти

Модерният интериор с радост ще приюти новата ви спалня в бяло. Той обича светлите цветове и семпли, заоблени, както и всички други разновидности на правилните геометрични форми.

  • Употребата на стъкло, огледала, завеси и постелки - както върху леглото, така и по земята, са добре дошли.
  • Съчетанието от бяло с бежово, жълто, сиво и кафяво стоят в основите на този тип дизайн. С негова помощ ще можете да постигнете дори минималистичен интериор, както виждате на снимката.
  • Той позволява също влагането на флорални мотиви, статуи и интересни сувенири. 
  • Експериментирайте с много зеленина, цветя, поставени на земята, висящи от тавана, разположени върху шкафовете.

Въображението ще бъде ваш пръв помощник при заемането с подобен проект - освободете го!

Свързано:

Идеи за спалня Идеи за спалня в бяло в 5 различни интериорни стилове

Изчистен модерен дизайн, съчетал в себе си бялото и бежовото по красив и хармоничен начин. Тук виждаме бедна палитра от цветове, но пък монхромността довежда със себе си до красив минималистичен стил в спалнята, който се разгръща по изтънчен, но семпъл начин. Виждаме под в мръсно-бял цвят, или с други думи - много светъл тон а сивото. Стената срещу нас е от бетонови блокове, облечена в стъклени панели, които леко отразяват околността с гладката си гланцирана повърхност, което създава усещане за простор. Леглото е семпло с много простичка основа. Покрито е с бели чаршафи и одеяло и възглавнички в бежово. Върху него виждаме поднос с чашки кафе. Пред леглото има бежова пухкава черга. От двете страни на леглото пък са осигурени семпли нощни шкафчета за поставяне на необходимите вещи. Вдясно на снимката ще забележим и малка ракла, върху която има купчинки сиви кърпи. Прозорецът е огромен и продължава по цялата стена зад раклата. За него са осигурени прозрачни бели завеси, които свободно да пропускат естествени слънчеви лъчи дори когато са спуснати.