Намерете баланса

Последна редакция на 16/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 929 пъти

След като не сте специалисти в дадена област, е нормално да правите грешки. При обновяването на дизайна на дома ви е възможно да допуснете няколко прости на пръв поглед, но наистина забележими гафове. 

  • Често при обзавеждането на спалня се прави една грешка, неприятна за окото. Всички мебели са струпани на една от страните на спалнята, което я прави да изглежда празна или недовършена. Помислете внимателно, още преди да закупите мебелите. Измерете помещението и вижте какво би паснало най-добре
  • Друга грешка, която може да се види е прекалено ярка или пък скучна стая. Опитайте, ако използвате бяло като основен цвят, да декорирате с цветни аксесоари.
  • Изберете подходящо осветление  - заложете на следната схема – основна лампа в центъра на спалнята, и две нощни лампи от двете страни на леглото. Луничките също са добър вариант за такова помещение. 
  • Използвайте съвременните технологии, за да направите виртуален проект на стаята си. В днешния дигитален свят има много програми със свободен достъп, които ще ви помогнат да видите приблизително как ще изглежда спалнята ви. По този начин още от самото начало ще може реално да прецените от какво нямате нужда и какво не ви харесва.

 

Изборът на правилен дизайн на спалня не е сред най-лесните задачи. Още по-кошмарно може да стане, ако не знаете какво да правите. Избягвайте да допускате грешки, които ще ви докарат много похабени нерви. В случай че смятате, че не бихте се справили сами с тази задача, потърсете съвет от професионалисти с богат опит в сферата на интериорния дизайн. Направете безплатна заявка за проект още сега! След като получите оферти - разгледайте ги, сравнете ги и изберете тази, която ви подхожда най-много!

Свързано:

Идеи за спалня Често срещани грешки при обзавеждане на малка спалня и как да ги предотвратим