Спалнята говори за вас

Последна редакция на 29/03/2024 от Спасиана
Източник | Видяно 731 пъти

Ако си спомним старата сентенция „Моят дом е моята крепост“, какво остава да кажем за спалнята? Тя е сърцевината на крепостта, може би най-интимното място в дома, мястото за отдих и сън. Но спалнята не е само това. Тя може да бъде място за обличане, за четене, а ако разполагаме с по-малко пространство може в нея да бъде приспособен и работен ъгъл. Във всеки случай спалнята е мястото, където прекарваме поне една трета от денонощието. Ето защо тя трябва да е пространство, което импонира на своя обитател, успокоява го и му помага да почива.

Въпрос на лични предпочитания е как сте обзавели, или как възнамерявате да решите вашата спалня. Но интериорът  винаги говори за своя обитател и разкрива черти от характера и начина му на живот. Представяме ви няколко идеи за обзавеждане на спалня, а ако вие ги припознаете като свои или просто да се разпознаете в тях, не се колебайте да се обърнете към интериорните специалисти, регистрирани в нашата платформа. 

Започваме с класическото бяло. То, както и огледалните повърхности, е неизбежно, ако искате да спечелите пространство и светлина. Но освен това белият цвят олицетворява съвършенството и завършеността, демонстрира абсолютното и окончателно решение, пълната свобода на възможностите и позволява разнообразни дискретни съчетания с други цветове.

Свързано:

Идеи за спалня Разпознайте себе си чрез цветовете, които сте избрали за спалнята си!