Семпъл винтидж интериор в спалнята

Последна редакция на 23/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 487 пъти

Друг стил, който процъфтява върху бели основи, е винтидж. Той носи в себе си красиви прецизни детайли, нежна декорация и семпли линии, които украсяват бялото платно, оформяйки романтична и изчистена картина. Тук свободата е по-голяма, както с обзавеждането, така и с декорацията. 

  • Малките и кокетни старинни елементи са добре дошли. Добавете цветя в саксии и флорални мотиви, като последните могат да присъстват под формата на тапет, или върху покривката на леглото например.
  • Бъдете смели, но се придържайте в зададените от интериорния стил граници. Подбирайте свежи и светли тонове, които да се прелеят красиво в интериора, без да натоварват окото. 

Виж още: Великолепните флорални мотиви влизат в интериора

Свързано:

Идеи за спалня Идеи за спалня в бяло в 5 различни интериорни стилове

Винтидж е новото модерно - един все по-предпочитан стил от съвременните собственици на домове. Той разкрива едно забравено великолепие и невинна красота, които се вписват идеално във всеки дом и се съчетават добре с много други стилове. Стените тук са бели, подът - също. Само че той е покрит с тънък бежов килим, който създава градиентен контраст, не твърде рязък, но красив въпреки това. Леглото е дървено с характерните за отминалите времена форми, но в същото време чист и семпъл дизайн. Върху него виждаме пухкав бял юрган със сива шарка и множество възглавнички в сходни тонове. Наоколо има нощни шкафчета и секции в бяло с метални дръжки в абсолютно еднотипен дизайн. Върху шкафчетата виждаме нощна лампа със стъклена основа и бял абажур, купчинка книги, ваза със свежи цветя, друга настолна лампа с подобен на първата дизайн, огледало и малко декорация. Над леглото за контраст е добавена картина на ваза с цветя в тъмно зелени тонове. В ъгъла на дясната стена пък са закачени интересни снимки в семпли бели рамки. Пред шкафът, който служи за тоалетка, можем да видим интересна табуретка в цвят тъмно дърво, който наподобява тарамбука.