Зелената спалня се превръща в синя

Последна редакция на 18/04/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 1 242 пъти

Последният пример, за това как без много усилия можем да променим облика на една стая, идва с още една обновена спалня:

  • Първоначалният ѝ вид създава впечатление, че стаята е пълна с мебели и няма много възможност да се преминава свободно. Леглото е на подходящо място, но диванът, който е сложен пред него, затруднява движението. Шкафът до леглото също допълнително стеснява пространството и прави трудно както преминаването покрай леглото, така и отварянето на самия шкаф. Зеленият цвят на стените седи добре, но някак не пасва на цялостната визия.
  • След малка намеса виждаме каква голяма разлика можем да получим. Леглото е оставено на същото място, но е отстранен диванът. Така в помещението се освобождава ценно пространство. Стените са боядисани в светло синьо и способстват за получаването на една приветлива атмосфера. Шкафът до леглото е сменен и поставен към стената, което пести място и прави отварянето на чекмеджетата много по-удобно. Виждаме как добавянето на нощни лампи може коренно да промени визията. Сините завивки и пердета са приятен акцент и допълнение, а килимът в средата добавя топлина и уют.

Вероятно се уверихте, че понякога не е необходимо много, за да променим изцяло облика на една стая. С добри идеи и внимателно подбрани детайли можем да получим прекрасни резултати. Ако имате ясна представа какво искате да постигнете след ремонта, и единственото, което ви липсва за осъществяването му са доказани професионалисти, решението е да заявите проект още сега, напълно безплатно. В отговор ще получите конкурентни оферти от изпълнители във вашия район и ще можете сами да изберете кого да поканите на оглед и евентуално да наемете. Не пропускайта е разгледате и бизнес профилите на кандидатствалите по заявката ви, където има и отзиви от предишни клиенти, за да е изборът ви максимално информиран. 

Свързано:

Идеи за спалня Преди и след ремонта: 4 помещения изгряват с нов и свеж облик