Дайте воля на въображението си

Последна редакция на 19/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 108 пъти

Ако пък сте в другата крайност - не се стремите към минимализъм и изчистени детайли, а имате много идеи, които искате непременно да осъществите, ето как да подходите:

  • Създайте проект от еднородни цветове и използвайте предмети със сходни форми. Нека точката на индустриален фокус е една - така ще запазите чувството за подредба.
  • Използвайте фини, елегантни линии в декорацията - семплата геометрия ще бъде ваш пръв помощник.
  • Запазете основите неутрални - бяло, черно, сиво и техни нюанси са най-подходящи за изпълнението на тази задача.
  • Бъдете смели, но внимателни - всяко нещо е хубаво, когато е премерено добре.

Виж още: Как да изберем мебели за спалня, така че стаята да изглежда по-уютна и красива?

Свързано:

Идеи за спалня 4 прекрасни спални с индустриален дизайн

Тази спалня притежава по-голям размер, което очевидно позволява и по-голямо развихряне с декора. Основите са в бяло и светло сиво, като основен индустриален елемент тук е тухлената стена, цветовете на която се преливат от бяло към сиво и дори малко черно на места, наподобявайки изтъркан и износен вид. Леглото е голямо, покрито със сатенен чаршаф и памучни възглавници. Декорът тук е забележителен - от стативи, до сентенции в рамки, картини и проекти, чертежи, вази с красиви овални форми, купчини от книги, малки сандъчета, вместо нощни шкафчета. Върху сандъчетата виждаме и нощни настолни лампи с опростен дизайн контрастиращи цветове - едната е черна, а другата - бяла. От прозорец, прикрит в конструкцията под стената отляво на снимката, се процежда и доволно количество естествена дневна светлина. По всичко личи, че тази стая бива обитавана от креативна личност - може би инженер или художник? По протежението на тавана се проточва тръбна конструкция в тъмно кафяв, почти червен цвят, както и малко черно. Пухкавото комфортно килимче на преден план завършва стаята, внасяйки повече уют и топлина в нея.