Флис тапетите запазете за стени с леки неравности

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 141 пъти

Флис тапетите са изключително модерно решение, подходящо дори за онези помещения у дома, чиито стени имат леки неравности. В основата на този тип тапети стои т.нар. „флис“, който осигурява дълготрайност и здравина на покритието, което от своя страна може да бъде, както изчистено и семпло, така и изпъстрено или дори релефно. Това превръща флис тапетите в универсално решение, което се отличава с по-нисък разход за лепило, по-здрава основа и не на последно място изключително лесно поставяне, което позволява последваща корекция.

  • Цените за флис тапети варират в по-широк диапазон, като започват от 6-7 лв. и достигат 25 и дори 32 лв. за ролка.
  • Средната цена на този вид тапети започва от 10 лв., така че съветът на специалистите тук е да не правите компромис с качеството, в името на ниската цена.

Виж още: Бюра - цени

Свързано:

Идеи за спалня Тапети - цени

Добре дошли в една кокетна дневна, изпълнена със светлина и подчинена на класически дизайн, разчупен чрез модерни елементи. Основен акцент в обзавеждането е голямото двойно легло, заемащо по-голямата част от свободното пространство в стаята. Леглото е с минималистичен дизайн, като е решено в бяло, така че в помещението да се създаде впечатление за повече светлина и чистота. Този ефект е подкрепен и от избора на симпатични нощни шкафчета, тип масички, със сходен дизайн, както и практично бюро, което се откроява със своите леки метални отблясъци. Липсата на достатъчно пространство в помещението е компенсирана още от избора на светли нюанси по стените. Една от тях пък е превърната в стилен акцент от интериора, като за целта върху нея е залепен интригуващ тапет с ненатрапчиви сиви шарки. Поставянето на голямо огледало на стената е друго приятно решение, което придава артистичност на спалнята, особено в комбинация с масивните осветителни тела и множеството декорации. Тук всяко украшение има свое специално място, така че да подпомага усещането за индивидуализъм в помещението, без да го стеснява допълнително. Добро дизайнерско хрумване е поставянето на тъмнорозово кресло в ъгъла на стаята, така че да се оформи симпатично кътче за отмора и релакс в рамките на практичната съвременна спалня.