Перфектният начин да комбинирате няколко стила

Последна редакция на 29/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 657 пъти

Има различни варианти на интериорни комбинации, от които можете да се възползвате, когато основната задава е внасянето на индустриален дизайн. Една от тях определено е типичната тухлена стена, в присъствието на бели скандинавски детайли. Възползвайте се от възможността да вложите винтидж обзавеждане, което перфектно се вписва в грубите черти на индустриализма, особено когато е съчетано със семпли основи. Не се старайте всичко да е перфектно подредено, но внимавайте да не прекалите с декора.

За да сте сигурни, че взимате правилните решения за вашата спалня - потърсете помощ от специалистите по интериорен дизайн. Заявете своя проект още днес, напълно безплатно, и в кратък срок ще ви изпратим оферти от най-добрите професионалисти. Разгледайте ги, сравнете профилите и оценките от техните клиенти, а след това преценете с кой от тях искате да работите.

Свързано:

Идеи за спалня 4 прекрасни спални с индустриален дизайн

Ако пък скандинавският дизайн е залегнал в сърцето ви, но държите индустриалните основи да бъдат запазени, то тази спалня би ви допаднала много. Бялото и сивото са два основни цвята в скандинавските домове, като те този път са вложени основно върху пода и тухлената стена. Нотки на сивото обаче можем да видим и по леглото, под формата на гръб с два елемента в отделни нюанси, завивки в тъмно и светло сиво, както и някои определени декоративни елементи. В стаята, освен индустриализъм и скандинавски стил, присъства и силно изразен ретро дух. Гардероб, който или наистина е на около 100 години, или просто прекален добре е пресъздаден този ефект, прозорец с метална конструкция и старинна щора, ретро нощна лампа със сгъваема основа, столче и декоративно колело върху стената, които освен със състарения си вид, внасят разнообразие и с щипка тюркоазени нюанси. Над леглото виждаме нещо като мозаечна конструкция, която преобладава в светло кафяви и бежови цветове, вероятно сложена там, за да внесе малко топлина. Такава роля играе и сандъчето, пригодено за нощно шкафче, а вероятно и меката черга, вдясно от леглото.