Детска стая за малка принцеса

Последна редакция на 18/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 946 пъти

С малък коридор на втория етаж от спалнята е отделена детската стая. Тя е интериорно организирана за момиче и в нея цари нежно лилава хармония. Пастелната декорация на стените плавно преминава в неутрален тон на килима. Естественото дърво, от което са направени различните конструктивни елементи в детската стая, носи малко топлина в прохладната палитра на стаята. Това помещение е много светло заради прозорците, които са оборудвани с бели щори.

Банята е със средна големина, свежа, с вана, красива мивка и рафтове по стените. Основният цвят е класическо бяло. А акцент се постига с черните плочки на пода и декоративните елементи, които са с черно-сивата гама. Текстилът е в яркочервено.

И така – хареса ли ви нашата обиколка в тази двуетажна къща? Ако мечтаете за подобен дом, доверете се на интериорните специалисти, регистрирани в MaistorPlus, които да ви осигурят най-добрия индивидуален проект и да ви насочат как да постъпите, спрямо квадратурата във вашите стаи. Направете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти, които ще ви предоставят възможност да вземете едно добре информирано решение, сравнявайки дейностите и клиентските оценки на различните дизайнери по вътрешен интериор.

Свързано:

Идеи за спалня Акцент на деня: двуетажна къща с уютен и модерен интериор