Ръководство за създаване на индустриален стил в интериора на спалнята

Последна редакция на 23/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 750 пъти

Опростеният дизайн е характерен за индустриалния стил. Неговите елементи са забележителни, очароват и лесно се комбинират. Ако вече сте решили да добавите класическия индустриализъм в интериора на спалнята, ето няколко елемента, които задължително трябва да присъстват:

  • Семпли мебели от метал, кожа или дърво;
  • Цветни палитри с по-тъмните нюанси на бялото, сивото, кафяво и черно;
  • Ярки акценти, вдъхновени от ретро предмети и елементи, интересни джаджи и изображения;
  • Минимални, фини и модерни тапицерии;
  • Пространства с отворена концепция, свобода, помещения с високи тавани и забележителна архитектура.

Всички тези условия са лесно постижими за създаване на уют в интериора на спалнята, особено когато имате под ръка доказани специалисти. Заявете своя проект напълно безплатно и изберете от получените конкурентни оферти. Разгледайте бизнес профилите на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, и оставете оценка за работата им.

Свързано:

Идеи за спалня Внесете дръзкия индустриален стил в интериора на спалнята!

Красотата е скрита навсякъде около нас и лесно може да бъде интегрирана в интериора на жилището. Показаната спалня говори без думи, а чрез визия. Основните тонове са сивото и бялото – характерни за индустриалния стил. Неутралните нюанси са комбинирани с кафяви оттенъци и малки свежи детайли. Таванът е дървен и бял. Впечатление правят изображенията, разположени на цялата стена. Те са очертани, с различни големини, но придържащи се към черно-белия стил. Леглото е малко, но симпатично. Дървената рамка е ниска и на пръв поглед остава незабелязана. В края на леглото има масивен куфар, а под цялата тази картина е поставен семпъл килим. Работното кътче е обособено срещу прозорците. Масите са стабилни и изработени от естествен материал, докато основите им са метални. Съчетаването на двата различни материала е характерно за този стил и е сред неговите най-важни характеристики. Рафтовете са малки и отворени. Прозорецът заема цялата стена и по този начин допуска безпроблемното навлизането на естествена светлина в спалнята. За регулирането ѝ са използвани прозрачни и плътни завеси. Осветителни тела има на двата края на тавана, както и в центъра. Те са окачени на метални тръби и приличат на прожектори. Насполни лампи има и върху шкафчетата, което говори за осветявано и свободно помещение. Творческият хаос е вдъхновяващ, а растенията са в малки саксии на земята.