Превърнете мебелите в стилни акценти от облика на спалнята

Последна редакция на 20/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 485 пъти

Все по-често при закупуването на мебели за спалня избираме цели комплекти, така че да сме сигурни, че всички отделни елементи си подхождат. Възможно ли е обаче да заложим на разнообразни по форма и вид мебели, които да се допълват все така добре? Опитните интериорни дизайнери съветват да превърнете скучното нощно шкафче или скрин в стилен акцент от обзавеждането, който ярко да се отличава от семплите и изчистени линии на леглото и гардероба. Заложете на по-ярък цвят или пък нестандартен десен, като можете дори и сами да украсите част от обзавеждането с помощта на стикери, бои и щипка въображение! Съчетайте тези артистични мебели с подходящите картини, осветителни тела и малки декорации и вече ще разполагате с една завършена и наистина вдъхновяваща спалня!

Приложете всички тези изпитани идеи и в своето жилище, като потърсите помощ от опитен майстор! За целта пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и се запознайте с профили и оферти на най-добрите специалисти в областта!

Свързано:

Идеи за спалня Как да изберем мебели за спалня, така че стаята да изглежда по-уютна и красива?

Артистичната спалня не винаги изисква да инвестирате в скъпо обзавеждане или високоценени произведения на изкуството. Понякога можете да откриете баланса между креативността и функционалния дизайн в рамките на едно просторно и светло помещение, като това, което ви представяме днес. То разполага с изключително практично обзавеждане, представено от масивен стенен модул от ПДЧ плоскости, бяло двойно легло и други дребни мебели с интригуващ дизайн. На първо място впечатление прави именно стенният модул, който тук не само приютява всички книги и декорации, но и се превръща в основа за изграждането на удобно бюро, което да приеме ролята на работно кътче в рамките на дома. Бялото легло пък е разположено в центъра на помещението, като от двете му страни откриваме ефектни осветителни тела. Стъклената преграда, която тук разделя спалнята от останалата част от дома, е покрита с красива декорация, изобразяваща бяло дърво и пеперуди. Пеперудите присъстват като елемент и в облика на сивото нощно шкафче, което тук кореспондира със сивия мокет, покриващ изцяло пода. Червените столове пък са допълнени от визията на декоративните възглавници по леглото, докато жълтото покривало си подхожда със завесите. Всеки елемент от дизайна на помещението е подбран внимателно, така че да допълва неговия хармоничен и гостоприемен облик.