Спалнята е малка, но удобна

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 415 пъти

Функционалността и красотата могат да бъдат съчетани по чудесен начин. Лилавите елементи съпътстват както целия апартамент, така и само отделни детайли от него. Един диван или табуретка в този красив цвят ще внесе особен усет за естетитечското в дома. В спалнята липсват артистичните детайли, но е заложено на комфортното усещане и семплата визия. Пространството е полуотворено, въпреки преградната стена, но черният ѝ цвят е подходящ за перфектното скривалище, на което може да се избяга през деня и през нощта. Ако искате да придадете по-просторен вид на ограниченото място, майсторите съветват да избирате по-малки мебели – те ще са страхотна нотка към интериора и по този начин ще позволяват на стаята да диша.

Вече избрахте ли някой ярък и очарователен цвят, в който да боядисате спалнята? В такъв случай непременно се обърнете към специалистите в областта, регистрирани в платформата. Нужно е да заявите проект, напълно безплатно на MaistorPlus, и само в рамките на 24 ч. ще получите оферти и цени, които лесно да сравните.

Свързано:

Идеи за спалня Надникнете в компактния, стилен и изискан апартамент в лилаво

Спалнята е най-усамотеното и лично място в дома. Тя трябва да отговаря на личността ни и да бъде отражение на нас самите. При наличието на ограничено пространство нещата се усложняват и обзавеждането на дома става истинско предизвикателство. Решенията стават по-трудни, а крайният резултат е повече от задоволителен. На изображението е представена една нестандартна спалня, която се е сблъскала с ограничеността и е превърнала минуса в плюс. Леглото заема централната част на помещението. От двете му страни се забелязват малки метални масички, които биха могли да се използват за поставки или просто за украшение и разчупване на обстановката. Рамката на леглото е функционална, защото играе ролята на преградна стена, която види към дневната. Стаята не е закрита напълно, което ѝ придава открита и свободна визия, но пречи на усамотението. На тъмната висока рамка са поставени и осветителните тела. Те са две на брой и са разположени от двете краища. Височината им е регулираща, а визията красива. Едната сена е бяла и стъклена, тъй като отделя спалнята към антрето. Точно срещу нея е другата, която е обща за другото помещение. Тя е бежава и фигурална, а до нея се намира мека мебел в лилав цвят. Интересната визия говори за нестандартно мислене и смел интериор.