Класиката – спалня в червено и черно

Последна редакция на 24/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 4 066 пъти

Комбинацията между черното и червеното определено е класически избор за чувствена спалня. Ако сте се спрели на такъв вариант, обаче е нужно да подходите с голямо внимание. Границата между чувственото и пошлото в този случай може да бъде много тънка.

За да сте сигурни, че ще постигнете точния ефект, най-добре е да се обърнете към професионалист. Опишете безплатно проекта си при нас и с вас ще се свържат доказали се експерти в своята област. Ще имате възможност да сравните техните условия, както и оставената обратна връзка за работата им в сайта ни. Така ще подберете най-подходящия изпълнител без излишни нерви и усилия.

Свързано:

Идеи за спалня Сладки сънища в спални с тъмни цветове

На снимката, която виждаме тук, е показан типичен представител на голяма спалня в модерен стил. Последният е представен с преобладаващо наличие на правилни геометрични форми в интериора, които са изразени чрез класическото съчетание между червени и черни нюанси, в компанията на естествено дърво. Подът е на две нива, като ниското е с настилка в искрящо бял фон, а върху част от него, отляво, е постлан квадратен черен мек килим. Малко по-високото ниво на пода е Г-образно, графитено сиво, започва покрай дясната стена и завива наляво, зад голямо легло. Последното е позиционирано централно в спалнята. Подматрачната му рамка е тъмнокафява, дървена, и преминава в две ниски нощни шкафчета от двете страни на леглото. Матракът е облечен в сиво спално бельо и върху него е поставена сива възглавничка. Вдясно от матрака има лъскав червен панел, част от рамката на леглото, където са вградени големи квадратни лампи. Същият червен панел, без лампите, се повтаря и при таблото за легло, където се комбинира с естествено кафяво дърво. Зад леглото откриваме четири вертикални правоъгълни прозореца, открояващи сена фона на решените в дръзкия черен цвят стени. До стената вляво от леглото е поставена малка тоалетка с тъмно кафяво дърво и червена в най-горната си част. Над тоалетката има малко квадратно огледало, в което се отразява декоративна черна ваза. От дясната страна на леглото, върху сивия под, в далечния ъгъл са поставени модернистични декорации, представляващи кълбовидни черни топки, от които излизат високи черни пръчки.