След ремонта - уютна стая със свежа визия

Последна редакция на 19/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 680 пъти

Промените не са свързани с големи разходи. Ето как само с в няколко лесни стъпки спалнята придобива коренно различно излъчване.

За да придадете автентична атмосфера на своята спалня, не забравяйте, че цветовете имат огромно значение за човешките възприятия. В случай че тази пълна промяна ви е вдъхновила, не пропускайте да потърсите услугите на майсторите по боядисване, които ще ви помогнат не само с идеи, но и с техническото изпълнение на подобренията във вашата стая. Ако вече сте намислили как точно желаете да промените спалнята си, може да заявите проект напълно безплатно, така че да получите най-добрите условия и най-изгодните цени.

Свързано:

Идеи за спалня Преди и след: Нискобюджетна пълна промяна на спалнята

Тази изключително симпатична спалня в морски стил сякаш е позволила на морето да нахлуе в нея и да остави своя освежаващ отпечатък. Господстващият син цвят тук е минал през стените, оставил е и малка армия от точки върху част от завивките. Малкото прозорче с лека, пъстра завеса пропуска достатъчно светлина и същевременно разкрива късче от природата навън. Семплият килим с геометрични фигури е като логично продължение на решения в светло дърво под. Върху нощното шкафче, съчетаващо цветовете кафяво и охра, е разположена елегантна нощна бяла лампа. А в долния край на голямото легло в ролята на ракла виждаме очарователно плетено попълнение към интериора, чийто завършек е издължена правоъгълна табуретка, която може да се възприеме и като малка пейка без облекалка. Подматрачната рамка на голямото легло е скрита зад бели покривала. Върху матрака има друго бяло покривало, включващо светло сини тъмно сини точки, както и шал, комбиниращ бял и тъмно тютюнев цвят. Таблото на леглото е с цвят охра, върху който с бяло са очертани ромбовидни фигури. Пред таблото виждаме подредени декоративни възглавнички в черно бяло и наситено оранжево, зад които има стандартни бели възглавници. Стената зад леглото и тази вляво са облицовани с дърво до малко над половината от височината им, като дървото е боядисано в светло син цвят. Над синята дървена облицовка стените са в по-тъмен нюанс на синьото и на фона им виждаме подредени скулптура на конче, малка картина с морски пейзаж, малко кръгло огледало и други декорации.