Преди и след: Нискобюджетна пълна промяна на спалнята

Последна редакция на 25/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 500 пъти

Ако обичате да се излежавате дълго през уикендите, но сте се отказали от този навик, защото обстановката в спалнята ви потиска, значи е време за ремонт. Представяме ви пълната промяна на една скучно изглеждаща спалня. Подобренията не са свързани с огромни разходи и се базират на вниманието към детайла.

Ако спалнята ви има нужда от ремонт, не пропускайте да се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Те със сигурност ще й придадат уют, така че всяко събуждане в нея да е истинско удоволствие.

Свързано:

Идеи за спалня Преди и след: Нискобюджетна пълна промяна на спалнята

Вярвате или не, в дясната половина на тази снимка наблюдавате една и съща спалня. Горе е показан скучноватият, потискащ и лишен от живот неин вариант, отпреди да се намесят дизайнери и майстори и да ѝ бъде извършен ремонт. Долу е очарователният резултат, постигнат след извършване на ремонтните дейности. Вижда се как с наглед малко корекции, може да се извика коренно различна визия. Бледите розови стени са заменени с два нюанса синя свежест. Венецианската бяла щора е отстъпила мястото си на нежна бяла завеса, изпъстрена със сини и оранжеви фигурки. Нощното шкафче си е съвсем същото, само рамката му е вече в охра, вместо в кафяво. Безличният килим отпреди вече го няма и на негово място е постлан друг, със златисти геометрични форми. Добавен е цвят при завивките, няколко сини точки очевидно правят чудеса в компанията на увеличилата се армия от декоративни възглавници. Симпатични декорации, представени от малки картини и скулптури внасят допълнително жизненост на помещението. Отляво, на голямата снимка, виждаме изключително интересен дизайн на спалня, където подът е стъклен, прозрачен, с преминаващи хоризонтално и вертикално през него линии от естествено дърво. Любопитното е, че отдолу се вижда аквариум с рибки. След като се разходите по пода на тази обширна спалня, стигате до голямо легло с подматрачна рамка от естествено дърво, бяло покривало, през което напреки е преметнат тъмнокафяв шал на бели точки. Над леглото от тавана с дъски от естествено тъмно дърво, се спускат завеси в кремаво бял цвят.