Как да постигнем романтичен интериор в спалнята

Последна редакция на 20/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 978 пъти

Каквото и да си говорим, успехът на сполучливата интимна връзка е тясно обвързан със спалнята. Ето защо е повече от необходимо да обърнем специално внимание на атмосферата в самото помещение. Защото интериорът има значение.

Ако имате идеи в тази насока, които искате да осъществите с помощта на професионален интериорен дизайнер, не се колебайте да го потърсите в MaistorPlus. Останалото зависи само от вас и от отношението ви към любимия човек. А тук ви предлагаме допълнителна доза вдъхновение, която се надяваме да ви бъде от полза.

Свързано:

Идеи за спалня Как да постигнем романтичен интериор в спалнята

На тази снимка е показана типичната романтична винтидж спалня, която в случая е празненство на розовия цвят. Романтичното излъчване е постигнато от млечно розовите нюанси, избрани за стените, за покривалото на леглото, комбинирано перфектно с декоративни възглавнички, за които е избран изисканият цвят бордо. Сполучлив винтидж елемент е и принтът на цветя, който се вижда върху ивицата завеса към леглото. Таблото за легло е от леки, извити метални конструкции, над които се виждат два аплика, осигуряващи мека жълта светлина. Вдясно от леглото кадърът е хванъл средно голяма кръгла масичка с дълга бяла покривка на златисти фигури, върху чийто стъклен плот, датискащ покривката, се забелязва ваза с бели цветя. Стената вдясно от леглото е приютила камина с черна рамка и бели стени, над която е окачена картина с рамка на дама, облечена в бордо, а точно под нея виждаме същите цветя като от завесата за леглото. Големият прозорец, заемащ стената от пода до тавана, комбинира розови завеси с такива в цвят бордо, а впечатление правят златните му дръжки върху бялата дограма. Светло сив килим е послан върху бял гранитогрес и ако тръгнем по него, ще забележим изисканата вана, където украсата с цветя отново е налице.