Уют и комфорт с мебели по поръчка

Последна редакция на 19/04/2024 от Борис Санчес

Отминаха времената, в които всички живеехме в еднотипни жилища и домовете ни бяха обзаведени с еднотипни мебели. Днес изборът както на жилище, така и на обзавеждане е безкрайно голям. На пазара се появиха достатъчно креативни предприемачи, които предлагат мебели с различен и иновативен дизайн.

Ако обаче имате нестандартен дом или искате да се различавате от съседите си, най - доброто решение, за да изглежда домът ви уникален, е да потърсите фирма за мебели по поръчка. Уебсайтът MaistorPlus.com ви предоставя бърз и лесен начин да изберете най-подходящия изпълнител за вашия интериорен проект. Направете безплатна заявка в сайта и сравнете цени от специалисти за мебели по поръчка във вашия район.

Какви са предимствата на мебелите по поръчка?

  • На първо място, ако се насочите към такива мебели, вие сами можете да направите дизайна им. Можете да поръчате мебелите, за които сте си мечтали и те наистина ще бъдат точно такива, каквито вие ги искате.
  • На второ място, ако поръчате мебели от фирмата, която ще ги изработи, ще дойдат служители и на място ще огледат и свалят точните размери, така че когато ги монтирате, мебелите ви да се впишат идеално в пространството.
  • Друго предимство на мебелите по поръчка е, че можете да изберете цвят, материал и дори най-малките детайли, така че всичко в дома ви да е в съчетание и мебелите ви да допълнят идеалната картинка в интериора.
  • Ако пък имате малко или нестандартно жилище, мебели по поръчка могат да ви спестят хиляди главоболия, ядове и нерви, тъй като просто няма да се налага да обикаляте от магазин на магазин с рулетка в ръка, за да търсите маса, спалня или кухня, която да пасне на размерите на жилището.

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище

Направете сега вашата безплатна заявка за мебели по поръчка в MaistorPlus.com. Опишете вашия проект в 3 лесни стъпки и потърсете най-добрата оферта за изпълнението му.

Свързано:

Идеи за спалня Уют и комфорт с мебели по поръчка

На вашето внимание представяме едно средно голямо помещение, в чийто интериорен дизайн, основен материал е дървото. Симетрията е водеща в обзавеждането, а светлите и неутрални тонове - основни. Нека се разходим из спалнята и детайлно разгледаме всяка част от нея. Вляво виждаме три чекмеджета, а вдясно от тях още едно, което се използва за нощно шкафче На стената отгоре са монтирани други четири, но с по-малък и квадратен дизайн. Декоративни цветя в порцеланова ваза с бял цвят са разположени вляво върху трите чекмеджета. А вдясно е позиционирана и спалнята - леглото е ниско и широко, но свободното пространство под него служи за склад на неизползвани или не чак толкова често употребявани вещи. Виждаме малък куфар, който се подава отдолу. Стената над леглото е използвана за декорация - окачена е вдъхновяваща квадратна картина. А от двете й страни мястото е заето от два приветливи прозореца, които внасят изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи в помещението. Вдясно от спалнята, разположението е същото както вляво, с изключение на допълнителните няколко чекмеджета и шкаф, а също и стъклена витрина в края. Стената до прозореца е заета от портретни снимки в рамки, а също можем да видим и дървения гардероб с огледален дизайн. Подът е покрит изцяло с ламиниран паркет в светли тонове, а в средата е постлано и меко килимче, внасящо уют и хармония в атмосферата.