Перфектната тийн стая

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 118 пъти

Тийнейджърите се нуждаят от собствено пространство. Пространство, което е не само функционално, но и вдъхновяващо. Интересен начин да дадете на детето си малко повече лично пространство у дома, е да преместите спалнята му в мазето. Не, това изобщо няма да ви превърне в лош родител. Ако разполагате с подходящо пространство, то съвсем спокойно може да обособите неговия малък оазисс в мазето. И бъдете сигурни - детето ще ви бъде много благодарно. А и ще може да се почувства като голям, самостоятелен човек. Нищо че във всеки един момент може да го контролирате. 

  • Красив начин за декориране на стаята е хамак столът.  С него ще добавите доза ексцентричност. А и ще обособите кът за четене и отдих. 
  • "Облечете" пространството като използвате дървени дъски, с които да поставите върху стените. Така ще внесете по-свежа, лятна и вдъхновяваща нотка в помещението. 
  • Използвайте меки тонове. Така или иначе пубертетът е достатъчно трудна възраст, не правете атмосферата още по-изнервена с наситени и крещящи цветове.
  • Сложете бюро, където детето ви да учи уроците си след училище. 
  • Спрете се на мебели, които дават допълнителна възможност за прибиране на вещи, учебници и дрехи. Перфектно решенеи е креват с шкафчета или бюро с допълнителна малка секция.

Вижте още: Как изглежда съвършената детска стая за момиче? 

Свързано:

Идеи за спалня Как да превърнете изоставеното си мазе в разкошно помещение?