С функционални мебели малката спалня става голяма

Последна редакция на 24/04/2024 от Атанас Янев
Източник | Видяно 995 пъти

Всичко във вашия дом зависи от креативността ви. Не се стряскайте от малката площ. Винаги може да направите нещо красиво, дори и да не разполагате с много квадратура. Във вашата малка спалня може да намерите място и за:

  • Малки нощни шкафчета. За да спестите място, може да заложите само на едно нощно шкафче от едната страна.
  • Функционален гардероб, който да е направен специално за вашата спалня. Да, несъмнено това ще е по-скъпият вариант от това да си купите готов, но пък инвестицията ще си заслужава. 
  • Дребни декорации. В никакъв случай малката спалня не означава да се лишете от уют и стил. Напротив! Заложете на по-малки декоративни елементи - картини, рамки за снимки, орхидеи, вазички или рафтчета и всичко ще бъде прекрасно.

Вашата спалня може да бъде още по-удобно и уютно място за живеене, дори напук на малките размери. Стига да знаете как да постигнете желания ефект, всичко друго ще си дойде на мястото. Ако обаче не се чувствате сигурни и имате нужда от професионално съдействие, винаги може да потърсите специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти. Сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и вземете правилно решение.

Свързано:

Идеи за спалня Функционални мебели за малка спалня