Окачени тавани за спалня, на няколко нива

Последна редакция на 29/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 4 134 пъти

Класика в жанра на висящите тавани са тези, които са направени на няколко нива. Те са особено подходящи при използване на скрито осветление в съответната стая. Могат да бъдат със стандартни правоъгълни форми или пък да се “нарисуват” абстрактни фигури с тях, оцветени според предпочитанията на собствениците.

Ако и вашите идеи се доближават до представените дотук, сега е моментът да изпратите своя проект, напълно безплатно. Това ще ви даде възможност бързо и лесно да сравните оферти от регистрираните в MaistorPlus препоръчани изпълнители и да изберете най-добрата. Разгледайте профилите, репутациите и отзивите за работата на специалистите близо до вас и си осигурете професионален и качествен  монтаж на окачени тавани за спалня, а и за всяко друго помещение, което пожелаете.

Свързано:

Идеи за спалня 5 вълнуващи идеи с окачени тавани за спалня

Представяме на вниманието ви три спални в съвременен и модерен стил, за интериора на които дизайнерите са заложили на различен прочит при висящия таван на две или повече нива. Любителите на наситения зелен цвят безспорно вече са разпознали своя фаворит в голямата спалня отляво. Тук откриваме маслинено селен окачен таван, а зелената тема, зададена от него, се продължава от дограмата при панорамния прозорец отсреща. Голямото легло примамва с меките си бели завивки, а от двете му страни са поставени дървени нощни шкафчета. Над тях допълнителен източник за осветление, освен идващия от луничките, са два стенни аплика. Насочваме сега вниманието си към спалнята горе вдясно. Симпатичен цветен акцент в нея е голямото легло, застлано с оранжеви завивки и табла на квадрати в същия портокалов цвят. От двете страни на леглото откриваме дървени нощни шкафчета с овални форми, върху които са поставени малки декорации. До лявото шкафче е поставен единичен гардероб с огледална врата. Поглеждаме и към спалнята долу вдясно, където централно е разположено легло с бяла табла и бели завивки. Зад него се вижда светлозелена стена, а от двете ѝ страни на фона на хоризонтални кафяви линии се отличава меката сетлина от стенни осветителни тела. Стената отсреща е изцяло заета от прозорци, пред които се спускат дълги и нежни бели завеси.