Спалнята на спорта

Последна редакция на 20/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 1 478 пъти

Ако да обзаведете целия си хол или кухня със спортни мотиви, може да ви се стори твърде много, то спалнята е съвсем друго нещо. Това е мястото, в което оставате сами със себе си, което не бива оценявано от погледа на всеки гост. Тук бихте могли да сте напълно верни на ценностите и увлеченията си. В своята детска стая пък детето ви да може да се радва изцяло на любимия си спорт. За целта  използвайте завивки, шалтета, килими и пердета със спортни мотиви. Сложете също снимки и картини, свързани с футбол например. Набавете си декоративни възглавнички във формата на топки за игра. Наредете купите и/или медалите, които детето, мъжът или вие сте печелили.

А ако имате нужда от мебели, изработени по поръчка, за да създадете перфектната спортна обстановка, която желаете, то майсторите са насреща. Само заявете проекта си и в рамките на денонощие ще получите атрактивни оферти от регистрираните в MaistorPlus изпълнители. Сравнете предложенията им, запознайте се с оценки от предишни клиенти и изберете специалиста, който най-силно е спечелил доверието ви.

Свързано:

Идеи за спалня Как да внесете спортни елементи в интериора у дома?

На изображението са показани четири спални, обзаведени в духа на спорта. По размера на леглата съдим, че по-скоро са детски стаи, но нищо не пречи и възрастен човек, който обича спортовете, да се вдъхнови за нещо подобно. Примерът вляво е доста семпъл. Тук цветовете са бледи - сиво, тъмно синьо и бяло. Няма цветови акценти. Тази роля играят оригиналните декоративни възглавнички. На стената се виждат и плакати отново, свързани със спорта. Средният пример е най-експресивен. Тук цветовете са ярки и много. Чаршафите, килимът, възглавниците, шкафовете - всичко е обединено от спорта. На рафтовете се виждат и купи. Дори нощната лампа имитира бейзболна топка. В примера в десния горен ъгъл впечатление прави барбаронът, който също е под формата на бейзболна топка. Вариантът в долния десен ъгъл също е по-семпъл и подходящ и за стая на възрастни хора.