Малката спалня балансира жилището и носи спокойствие

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 314 пъти

В спалното помещение е заложено на удобството. Обособеното пространство се намира точно над дневната и разполага с оскъдно място. За сметка на това не е спестено от красивата визия. Собственици и дизайнери са се придържали към основния стил на жилището – удобството, светлите нюанси и естествените материали. Нежното присъствие на розовото и лилавото придават балансираност и хармонично допълват малкото таванско пространство. Постигането на подобно равновесие изисква ясна идея за завършената интериорна картина.

Съчетаването с екосъобразност и конвенционална форма на енергия могат да усложнят нещата, но ако все пак имате изграден план за дома си, който искате да осъществите, то открийте точния майстор за своя интериорен проект. Направете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и се свържете с доказаните професионалисти. В рамките на денонощие ще получите оферти от изпълнители, близо до вас, ще можете да изберете тази, която максимално покрива изискванията ви. За да е още по-лесен изборът ви, всеки от специалистите разполага със собствен бизнес профил, където можете да разгледате репутацията му и завършени вече задания. 

Свързано:

Идеи за спалня Очарователно еко жилище, изработено от рециклирани материали

Soleta е дом, който е гъвкав, екологичен, достъпни и има минимален разход на енергия. Това е концепция, която може да бъде адаптирана към постоянни жилища, ваканционни отстъпления, офиси, обществени пространства и всякакви други разработки. Soleta успява да намали консумацията на енергия чрез намаляване на загубите и с помощта на мерки за спестяване на енергия. Той използва възобновяеми енергийни форми като гео, слънчева, вятърна или хидро. Също така, той разполага с ефикасни начини за използване на конвенционални форми на енергия, когато тези възобновяеми източници не са налични.