Съвременна и шикозна баня

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 998 пъти

Банята по нищо не отстъпва на великолепния интериор в целия апартамент. Тя е чудесно допълнение към всяка част от помещението.

  • Чистата и просторна баня е украсена със стилен килим, поставен в центъра на помещението. Черно-белият килим създава неповторим акцент и привлича фокуса към пода на банята.
  • Декоративни елементи намират приложение и в нея. Ефектна картина приковава вниманието на всеки. 
  • Всичко мебели са сякаш специално създадени за това помещение. Ваната, шкафът, малката табуретка - идеално пасват на целия дизайн.
  • Това е наистина минималистично пространство, предназначено да бъде мястото, където собствениците на жилището да почувстват истинско блаженство и да се насладят на божествен релакс.

Освежаването на жилището е нещо необходимо. Все пак нашият дом отразява нашата личност, а тя претърпява израстване и промяна. Затова за да е в унисон жилището ви с вашата същност, за следващата му кардинална промяна се доверете на дизайнерите, регистрирани в сайта ни. За да се свържете с тях, направете безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови оферти, които да сравните, за да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за баня Апартамент в Сан Франциско: свежест и модерен дух