Перфектната баня в индустриален стил и малка симпатична тоалетна

Последна редакция на 16/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 622 пъти

Нерядко се срещат хора, които предпочитат леко затъмнена баня с приглушено осветление, внасящи тишина и успокояваща атмосфера в помещението. Но тук наблюдаваме нещо по-различно. В банята цари светлина, така необходима за ежедневните ни нужди, а прекрасните тюркоазени акценти обогатяват интериора със свежест и живот. Най-характерни за индустриалния дизайн са белите плочки по стените, наподобяващи тухли.

Тоалетното помещение е малко, но си има всичко необходимо, и макар стените тук да са съвсем обикновени, цялостният стил е сходен с този в банята. Независимо от това дали тези идеи за интериорен дизайн са ви допаднали или имате свои такива - професионалистите могат да превърнат в реалност всяка от тях. Пуснете безплатна заявка и ще се свържете с водещи компании, за да вземете най-подходящото за вас информирано решение.

Свързано:

Идеи за баня Малък апартамент, побрал небрежността на индустриализма и комфорта на съвременния дизайн

Невероятно лесно е постигането на индустриален дизайн в банята. Тук това е направено с осъществяването на една единствена стъпка - белите "тухлени" стени, направени всъщност от влагоустойчиви плочки. Разбира се, малко от чертите на този стил откриваме и в интересните фигурални подови настилки, но те, без комбинацията с "тухлените" стени, не напомнят особено много на индустриалния дизайн, което е очевидно от снимката вляво на малката тоалетна. Тя просто е запазила изчистения си вид и свежи акценти в тюркоазен цвят, които се наблюдават и в банята, но определено стила й е далеч по-обикновен. В банята, почти незабележимо, има монтирана напълно прозрачна душ-кабина с модерен висок душ, разпръскващ струйки вода, сякаш вали силен порой. Не е забравена обаче и необходимостта от подвижен душ, за това имаме и такъв, монтиран в края на душ-кабината. Имаме основно осветително тяло в средата на тавана, но наоколо са разпръснати и лунички за още повече светлина и удобство. Ако този стил ви се струва скучен или лишен от характер, е необходимо да изпълните само една стъпка, която ще внесе повече идентичност и цвят. Просто се фокусирайте върху поставянето на повече елементи в тюркоазен цвят, не само за да вдъхнете живот в банята, но и защото, да си признаем, комбинацията от този цвят с така семплото бяло, всъщност е невероятно красива.