Баня, преобразена до неузнаваемост!

Последна редакция на 28/05/2020 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 184 пъти

На пръв поглед показаната отляво баня няма нужда от сериозни промени. Чиста, спретната, цветовете са прилично комбинирани. И все пак има нещо притеснително в нея. Сгушената в горния десен ъгъл душ-кабинка е в състояние да пробуди и най-дълбоко заспалата клаустрофобия, а ваната изглежда като притисната в менгеме между маслинено зелените стени.

Всичко това е поправено в трансформираното вече помещение, което се радва на новото си винтидж излъчване. Ваната е разрушила всички прегради около себе си и се е сдобила със сребристи крачета и приятна овална форма. Компания ѝ прави деликатно обособена с прозрачни стени душ кабинка на фона на мраморен под и подобни на сиви тухлички плочки по стените. Прекомерната строгост е успешно елиминирана с помощта на прекрасен килим с тъмносини и червеникави мотиви.

Реализирайте трансформиращ ремонт на баня и в своя дом, като се доверите на доказаните професиоанилисти, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега, за да получите конкурентни оферти от изпълнители близо до вас. Разгледайте и сравнете профили и репутации на кандидатите, преценете откривате ли сред тях точния за вас и го наемете. След успешното завършване на ремонтните дейности, споделете оценката си в сайта.

Свързано:

Идеи за баня Преди и след: 5 бани с впечатляващи трансформации

Представяме на вашето внимание преобразяването на една баня, която изглежда сравнително приемливо още преди с нея да бъде извършен ремонт. Както можем да видим при предишната ѝ версия, показана отляво, тя е била поддържана в сравнително добра изправност. По пода виждаме квадратни плочки с оранжеви нюанси, които са в достатъчно здрави. По стените, боядисани в тъмнозелен, маслинен цвят, видимо лисват следи от мухъл. Не се забелязват такива и по белия таван. Четирикрил прозорец с бяла дограма и бели щори обещава щедрото навлизане на светлина. И точно когато идва моментът да погледнем под него, става ясно, че проблемите в тази баня са били не толкова експлоатационни, колкото дизайнерски. Защото да видим малката бяла вана, притисната между тъмнозелени стени е почти толкова притеснително, колкото и сбутаната в съседство душ-кабинка. В трансформираната вече версия на банята ваната е получила своята свобода в комплект със сребристи винтидж крачета. Душ кабинката отново е в съседство, но наполовина зазиданата ѝ преди лява стена сега е изцяло стъклена, както и останалите ѝ прегради. Откриваме и нов душ, закрепен горе към тавана. Подът е мраморен, а върху него е постлан изящен син килим на пъстри фигури. Предишната тъмнозелена боя по стените е заменена от шахматно наредени сиви тухлички.

Избери от над 5200 майстори и фирми за твоя ремонт
И вземи ваучер за пазаруване в