Нов вид само с няколко дребни корекции

Последна редакция на 25/04/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 727 пъти

Трансформацията на спалня е един чудесен пример колко много може да се промени дизайнът на целия апартамент в няколко стъпки.

  • На стената са налепени плочки в морско синьо. Другата стена е декорирана с дървена плоскост. Това създава усещане за уют и в същото време не нарушава особено общата концепция за обзавеждане и декорация в духа на минимализма.
  • Прилепянето на леглото до стената освобождава място за нощно шкафче.
  • Телевизорът е изместен срещу леглото и прикрепен на парапета на стълбите, водещи към долния етаж. Неговото позициониране пък освобождава място за още една мебел - шкаф или малко кресло. 

Макар Киев да се намира на много километри разстояние от тук, лесно можете да си осигурите изпълнението на част от идеите. В случай че имате нужда от професионална помощ, може да се обърнете към доказаните специалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения на предишни клиенти и вземете най-правилното за вас решение.

Свързано:

Идеи за мебели Апартамент в Киев показва нестандартни интериорни решения